Ce: Altele, Voluntariat Cine: ONG Fundaţia FARA
Când: 03.12.2019 orele 14:30-17:30 Unde: Popeşti Leordeni Ilfov

Eşti frumoasă!

Te apreciez!

Te respect!

Ia-o mai uşor, odihneşte-te chiar dacă e doar marţi.

Toate aceste afirmații pot picta cel mai dulce zâmbet pe chipul doamnei grăbite de la trecerea de pietoni, pe chipul sobru al domnului cu servietă care se tot uită la ceas sau pe buzele adolescentei care repetă lecția de istorie, în stația de autobuz, iar pentru noi, ăsta este planul!

Pentru a își arăta recunoștința fată de comunitatea în care trăiesc și care i-a acceptat ca membri deplini ai societății, fără priviri pieziși sau discriminare, tinerii Centrului de Tranzit din cadrul Fundației FARA, pe data de 3 decembrie au hotărât să iasă în stradă și să împartă voioșie!

Înarmați cu flori, bomboane, mesaje și urări scrise chiar de aceștia, tinerii noștri speră să îndulcească ziua trecătorilor din orașul Popești Leordeni!

Sperăm ca iniţiativa lor să pornească un val de recunoştinţă şi bună dispoziţie care pana la sfrşitul zilei să fie pasat de la om la om, iar într-un final să se reverse asupra comunităţii noastre asemeni unui Tsunami de bine!

Dacă eşti prieten FARA sau doar prieten, dacă locuieşti în Popeşti Leordeni sau oriunde altundeva, te aşteptăm să pui inimă şi să te alături campaniei noastre din 3 decembrie.

Ce trebuie să faci?

1. ZÂMBEŞTE!

2. Fă un străin să zâmbească!

3. Bucură-te şi răspândeşte vibeul!