Ce: Cine: Asociatia Clubul Micilor Electronisti Sibiu
Când: 28 nov. 2017 (10.00 - 16:00) | 29 nov. 2017 (17.00 - 19.00) Unde:

Dorim sa le daruim copiilor o bucurie in preajma sarbatorilor de iarna prin faptul ca le oferim ocazia sa isi repare, cu ajutorul nostru, diverse dispozitive electronice stricate pe care, in mod normal, ar trebui sa le arunce. Evenimentul va fi sub forma unui #RepairWorkshop in care membrii organizatiei noastre (mentori/formatori tehnici/sustinatori) vor repara, explica si sustine initativele celor mici de a reconditiona diverse dispozitive electronice. In acest fel noi incurajam interesul adultilor si al copiilor pentru reutilizarea resurselor pe care le avem la dispozitie si dorim sa contribuim la diminuarea efectelor deseurilor electronice asupra mediului.

Actiunea noastra se va desfasura la sediul organizatiei (Onisifor Ghibu nr.1, Sibiu) si se adreseaza unui anumit numar limitat de copii (20-25 copii) care isi vor aduce propriile jucarii/aparate/dispozitive pentru a fi reparate cu ajutorul nostru. Mai mult decat atat, vor avea ocazia sa inteleaga cum functioneaza acestea si ce defecte pot apare in timp.

De asemenea, unii copii ar putea sa castige premii oferite de noi in cadrul evenimentului sau posibilitatea sa urmeze un curs gratuit alaturi de copiii deja inscrisi in cadrul programului nostru educational tehnic de electronica, care se desfasoara pe 3 nivele: incepatori (8 luni zile), avansati (6 luni de zile) si experiementati (6 luni de zile).

In cadrul acestui eveniment vom colabora si cu ONG-uri locale care au ca interes promovarea educatiei alternative non-formale pentru copiii din medii defavorizate si nu numai.

Website: miciielectronisti.com
Facebook: miciielectronisti