Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Habitat for Humanity
Când: Unde:
Persoană de contact: Madalina Neacsu Telefon:
Email: [email protected]

Medicii de pe ambulanță sunt cei din linia întâi în lupta cu virusul COVID-19. Ei sunt primii ajunși pe front. Împreună le construim un adăpost sigur!

65.000 de oameni din județul Bacău depind de ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Moinești. Personalul medical este la datorie în fiecare zi, și va fi în continuare, pentru a oferi sprijin și asistență medicală de urgență persoanelor din 11 localități ale jud. Bacău care solicită ajutor sunând la 112.

Însă medicii de pe ambulanță, salvatorii noștri de pe front, au nevoie de sănătate și odihnă pentru a-și îndeplini datoria. Acest lucru este cu atât mai necesar, cu cât în România, numărul de cazuri de infectare cu COVID-19 crește. În acest timp, medicii de pe ambulanță sunt primii care intervin pentru preluarea pacienților care prezintă simptome specifice infecției cu noul coronavirus.

Prin campania ”Salvăm Salvatorii”, Habitat for Humanity România strânge fonduri pentru construirea unui nou Centru pentru situații de urgență în Moinești. Aici angajații Serviciului de Ambulanță Moinești (personal medical) se vor putea odihni într-un spațiu decent și sigur, în care sănătatea nu le va fi pusă în pericol și unde circuitele funcționale vor respecta normele igienico-sanitare necesare în împiedicarea contaminării.

Te poți alătura print:

Donatie online AICI

Donatie direct în contul nostru
RON: RO25 BRDE 050S V150 1751 0500
USD: RO60 BRDE 050S V150 1778 0500

Creează-ți propria campanie prin Galantom. Îți poți dona ziua de naștere (click aici), iar dacă ai alte idei prin care poți face fundraising (o provocare sportivă, un talent, o pasiune) ne poți scrie un e-mail la [email protected] și te ajutăm noi.

Sau printr-o sponsorizare. Companiile ne pot scrie la adresele e-mail: [email protected] sau [email protected]