Ce: Altele Cine: Grup de inițiativă Mihaela Mia
Când: 1 - 6 Decembrie 2020 Unde: online online
Persoană de contact: Mihaela Mia Telefon: 0726219535
Email: [email protected]
💥Acus vin sarbatorile. Ce cadouri daruiti?
🎄Anul acest sarbatorim Craciun Natural, cu brazi frumosi si cadouri faurite de maini pricepute, din puterea inspiratiei.
🥰 Dar dincolo de lucrurile cu care ne bucuram, sa ne inconjuram cu iubire inainte de toate. Pentru ca pe ea, numai noi o putem darui.
 
🥳 Intre 1-6 decembrie transformam grupul Schimb de Plante intr-un loc pentru Targ de Craciun.
🎍 Vindem plante, brazi altfel, decoratiuni handmade. O singura conditie – totul sa fie NATURAL, din lemn, crengute, conuri, bumbac, orice dar fara plastic.
 
🧚‍♂️ Sunteti invitati sa intrati sa va uitati, sa expuneti sau sa cumparati. Nu este taxa de inscriere si nu trebuie sa va inscrieti in prealabil. Doar sa va amintiti sa puneti postarea voastra cu cadouri, pe 1 decembrie, preferabil de dimineata.
 
😇 Ce ne dorim prin acest targ este sa ajutam natura, reducand consumul de plastic gasit in toate decoratiile din piata. Dar mai ales vrem sa incurajam toti artistii si pe micii creatori care s-au apucat sa faca lucruri cu mainile lor.
Craciun Natural este facut in numele generozitatii. A convingerii ca de data asta putem darui mai mult. Daruim talent, implicare, grija si iubire ❤️
O initiativa Schimb de Plante.