Ce: Donații în produse Cine: Instituție de învățământ Gradinita cu P.P Lumea Strumfilor Alba Iulia
Când: 03.12.2019 Unde: Alba Iulia Alba

Credem in puterea sufletului si suntem determinati sa ne antrenam vointa, forta de munca si creativitatea in slujba generozitatii umane.

In acest an ne-am propus sa fim spiridusii lui Mos Craciun.

Spiridusii mosului vor ajunge cu cadouri la copiii cu nevoi speciale inscrisi in ,,Centrul Scolar De Educatie Incluziva”. In aceasta actiune sunt implicati atat prescolarii cat si parintii acestora.

In zilele de 2 si 3 decembrie vom deschide in cadrul gradinitei un anticariat unde parintii vor aduce diferite obiecte( ceasuri, veioze, sfesnice, obiecte decorative, jucarii, etc), vor stabili pretul minim cu care poate fi vandut obiectul adus de ei, apoi in seara de 3 decembrie obiectele vor fi expuse spre vanzare.

Cu banii obtinuti din vanzarea obiectelor vom cumpara rechizite si dulciuri pe care le vom darui copiilor din Centrul de Educatie Incluziva.

Prin aceasta actiune vom darui sperante si zambete de bucurie copiilor .Copilaria este cea mai frumoasa varsta.Momentul in care trebuie sa invatam ca cele mai frumoase zambete se astern pe fetele celor care primesc daruri facute din inima!

Suntem mandri sa vedem cum copiii nostri minunati fac minuni pentru copii!