Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Fundația Motivation România
Când: mai - oct 2020 Unde: Romania Romania
Persoană de contact: Monica Tăutul Telefon: 0730.190.927
Email: [email protected]

Suntem împreună în această poveste. Nu lăsa pe nimeni în urmă.

În acest nou context, în care cu toții suntem în autoizolare pe perioada pandemiei de coronavirus, multe persoane se află în situații dificile, care îi împiedică să procure produse de protecție și de îngrijire a sănătății.

Persoanele cu dizabilități motorii din țară sunt cu atât mai afectate cu cât, pe lângă provocările zilnice cu care ne confruntăm cu toții, mai trebuie să facă față dificultăților legate de aprovizionarea cu produse de protecție a sănătății și de îngrijire specifice dizabilității, din motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin datorită izolării, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus, prin utilizarea de echipamente asistive și atingerea lor constantă, sau lipsa resurselor financiare.

Pentru a le sprijini, Motivation își propune să doneze, în următoarele 6 luni, pachete de bază ce conțin produse de îngrijire a sănătății pentru persoane cu dizabilități locomotorii din țară, selectate de echipele noastre.

De Giving TuesdayNow, ajută-ne să nu lăsăm pe nimeni în urmă! Trimite textul ACTIV la 8844 și contribui cu 2 euro lunar la protejarea sănătății persoanelor cu dizabilități motorii în perioada pandemiei.

Cu ocazia GivingTuesdayNow, ne dorim să avem alături cel puțin 100 de noi prieteni, care să doneze recurent 2 euro lunar prin SMS. Împreună, donațiile voastre lunare ajută 10 copii sau adulți cu dizabilități motorii în fiecare lună să primească pachete cu produsele de îngrijire și protecție a sănătății de care au nevoie pentru a se proteja mai bine în perioada pandemiei.

Începând cu luna mai și până la finalul lunii octombrie 2020, Fundația Motivation va direcționa sumele provenite din donațiile prin SMS cu textul ACTIV la 8844 pentru achiziția și distribuirea gratuită de pachete cu produse de bază, necesare copiilor și adulților în scaun rulante. Acestea pot include măștile de protecție din bumbac, mănușile de unică folosință, lichid dezinfectant pentru mâini, șervețele dezinfectante pentru scaunul rulant, cremă de protecție pentru piele/prevenirea escarelor, kit de îngrijire a scaunului rulant.