Ce: Donații în produse Cine: Autorități locale Centrul
Când: 22 - 29 noiembrie 2022 Unde: Alba Iulia Alba

Un nou tablou licitat pentru ”Bunicii nimănui”

În cadrul săptămânii generozității, Centrul ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia donează un tablou Asociației Fapte Bune din Alba, care îl va licita în scopul strângerii de fonduri pentru Campania ”Bunicii nimănui”. Tabloul (50×40 cm, acrilic pe pânză) a fost realizat în cadrul Atelierului de pictură organizat de centru, de către doamna Alexandrina Moldoveanu, mentorul acestui atelier. Banii rezultați în urma licitației vor fi folosiți de Asociația Fapte bune din Alba pentru cumpărarea de alimente și alte obiecte necesare beneficiarilor campaniei, pentru a avea un Crăciun frumos. Este vorba despre vârstnici care nu au copii sau nepoți, care au departe persoanele dragi sau care sunt, pur și simplu, uitați. Este cel de-al doilea an în care Centrul ”Academia Doamnelor” donează un tablou pentru această campanie, inițiativa demarată anul trecut fiind un succes.

Despre săptămâna generozității

Încă din 2017, Municipiul Alba Iulia provoacă locuitorii urbei la fapte de generozitate. În cei 5 ani oamenii orașului nostru au dat exemplu de umanitate prin: donare de sânge, strângere de fonduri pentru cazuri sociale, daruri pentru oameni aflați în dificultate, servicii acordate celor mai puțin privilegiați, seri de film copii din centre de plasament. Și multe alte gesturi aparent mici dar de o valoare inestimabile pentru cel care le primește.

În 2022, Săptămâna Generozității începe pe 22 noiembrie și se încheie pe 29 noiembrie, de ziua internațională GivingTuesday. De GivingTuesday oameni de bine din întreaga lume #puninimă și dăruiesc ce simt: timp, bunuri, bani, sânge, voce, energie sau chiar cadourile de zilele speciale din viața lor pentru a sărbători generozitatea. În România avem o săptămână să celebram generozitatea prin fapte bune.

Doar împreună putem pune în valoare generozitatea, printr-un gest de umanitate față de cel de lângă noi! #SaptamanaGenerozitatii #SaptamanaGenerozitatiiAlbaIulia #GivingTuesday #GivingTuesdayRomania #GivingTuesdayAlbaIulia #AcademiaDoamnelor #AlbaIulia #PrimariaAlbaIulia