Ce: Strângere de fonduri, Voluntariat Cine: ONG Asociația Aici pentru Tine
Când: 03.11.2019 Unde: Brasov Brasov

Programul psiho-educativ al asociației ,,Aici pentru Tine” octombrie 2018 – noiembrie 2019 dezvoltă mental 30 de copii din medii diferite din Brașov. Unind cele două lumi, facem una mai bună în care nu mai există diferențe și prejudecăți.

Conceptul de baza al proiectului lucrează pe 3 direcții: cognitiv, emoțional și comportamental prin folosirea tehnicilor de educație nonformală și stimularea nivelului activ de dezvoltare al fiecărui copil prin jocuri-exercițiu în cadrul ședințelor de dezvoltare.

Prin educație nonformală și consiliere psiho-socială, vizăm stimularea copiilor, tinerilor și adulților în formarea abilităților și aptitudinilor psiho-comportamentale, reinserției sociale, prevenirii și contracarării abandonului școlar.

Modulul actual psiho-educativ se ține săptămânal, de luni până vineri. Beneficiarii sunt împărțiți pe grupe de vârstă pentru ca activitățile propuse de psihologul nostru să fie corespunzătoare intereselor și nevoilor lor.

De GivingTuesday, pe 3 decembrie, la Biblioteca Județeană Filiala pentru Copii (unde se desfășoară modulul), vom organiza evenimentul ,,Scrisoare pentru Moș Crăciun’’.

Voluntarii asociației îi vor ajuta pe copii să ducă la îndeplinire activitatea creativă, iar după, vom scrie împreună cu cei mici o scrisoare către Moș Crăciun.

La eveniment se vor strânge donații sub formă de bani, alimente sau haine.

Poți dona și online AICI.