Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociatia KinetoBebe
Când: 26.11.2020 - 31.12.2020 Unde: Bucuresti Bucuresti

Chiar și în pandemie, copiii au nevoie de recuperare pediatrică!

Asociația KinetoBebe a lansat campania „Un prim pas în viață” în care a adus împreună personalități iubite de părinți și de cei mici care vor citi în luna sărbătorilor povești terapeutice pentru copii. Asociația KinetoBebe trage un semnal de alarmă cu privire la importanța continuării terapiilor pentru copiii cu probleme neuro-motorii și face apel la sprijinul oamenilor binevoitori pentru a susține continuitatea programelor asociației, care doar anul trecut a susținut peste 8000 de copii cu programe de recuperare neuro-motorie.

 Mii de copii din România au nevoie de terapii de lungă durată prin programe personalizate, ca să poată ajunge la o viață normală și autonomă. De la începutul pandemiei, copiii prematuri cu diverse sindroame sau întârzieri în dezvoltarea neuro-motorie au șanse tot mai mici să facă tratamentele de care au nevoie, pentru că mulți părinți nu își mai permit acest lucru. Asociația KinetoBebe oferă Burse de terapie pentru aceste familii, destinate copiilor care au mare nevoie de noi pentru a se dezvolta sănătos.

 Campania „Un prim pas în viață” are ca scop ridicarea nivelului de conștientizare în legătură cu numărul mare al copiilor din România care au nevoie de kinetoterapie și terapii conexe, importanța terapiei continue și mai ales nevoia de sprijin a copiilor care urmează aceste programe de recuperare pe o perioadă îndelungată.

Zeci de personalități iubite de părinți și copii au pregătit pentru cei mici povești terapeutice menite să le aducă bucurie în pragul sărbătorilor. Amalia Enache, Bianca Brad, Monica Davidescu, Tily Niculae, Mihai Călin, Urania Cremene și mulți alții vor citi aceste povești pe parcursul lunii decembrie, făcând apel la oamenii binevoitori să susțină prin donații sau sponsorizări continuitatea programelor Asociației KinetoBebe.

Cei care doresc să susțină programele KinetoBebe și să aline neputința unui părinte de a‑și ajuta copilul, se pot implica prin donații sau sponsorizări pe pagina web a campaniei, www.kinetobebe.ro/craciun2020. Fiecare resursă primită de Asociația KinetoBebe se traduce prin șansa unui copil de a fi sănătos.

Pentru contact: 

Mariana Pavel – [email protected]