Ce: Cine: Asociatia Eleison
Când: Nov. 2017 Unde:

Incepand cu 1 octombrie 2016, am initiat o campanie sociala de strangere fonduri, alimente neperisabile, produse de igiena personala, scutece adulti, pentru 200 de persoane peste 65 ani, singure, cu venituri financiare minime sau fara venituri, fara apartinatori sau abandonati din Platonesti Ialomita, Focsani si Brasov.

De #GivingTuesday te invitam sa sustii si tu proiectul nostru cu o donatie in bani sau in produse ca sa le putem oferi varsnicilor pe care ii avem in grija cate un pachet cu alimente neperisabile lunar. In plus, ne-am dori ca de Craciun sa le putem oferi doua portii de mancare calda.

Bugetul total pentru a putea oferi un pachet minim cu alimente lunar timp de un an este de 60.000 RON.

Bugetul pentru a putea oferi masa calda de Craciun este de 3200 RON.

Poti dona bani sau produse precum: ulei, zahar, paste fainoase, pasta de rosii, cutii pateuri, unt, margarina, faina, drojdie uscata, malai, conserve de carne, conserve de legume, conserve de peste, conserve de fructe, biscuiti, ciocolata, napolitane, produse de igiena corporala, scutece pentru adulti.

Cei 200 de seniori mai beneficiaza si de urmatoarele servicii oferite voluntar:

  • suport moral, prin activitati de socializare, concretizate in discutii pe teme de interes comun, citirea presei, plimbari, posibilitatea de a lua parte la evenimente festive, de socializare.
  • suport concret, prin ajutor la realizarea cumparaturilor, ridicarea retetei, acompaniere la medic, acompaniere la slujbele de duminica si sarbatori, menaj usor.
  • suport material, in functie de nevoile specifice, solicitarile primite si fondurile disponibile.
  • suport alimentar, in functie de solicitarile primite si fondurile disponibile

Unde pot dona bani: online sau tranfer bancar aici
Unde pot dona produse: 

  • Platonesti – Biserica Sf.Imparati Constantin si Elena – Preot Pavel  tel: 076629467
  • Focsani – Voluntar Grosu Eugen – Tel 0743070092
  • Brasov – Voluntar Barzoi Vasilica Cristina –Tel 0741150707

Website: asociatiaeleison.com 
Facebook: asociatiaeleison