Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Fundatia Inima de Copil
Când: 2020 Unde: Galati Galati
Persoană de contact: Corina Nechifor Telefon: 0756 076 548
Email: [email protected]

Noul tip de normal pe care cu toții îl trăim acuma adâncit  lipsurile din viața copiilor vulnerabili. Familiile lor, încercate de lipsuri și care deja cu greu își permiteau întreținerea copiilor la școală, acum trec printr-o situație de gravă criză.  Au pierdut locurile de muncă ocazionale, sezoniere sau de la micile afaceri locale din sate. Fac cu atât mai greu față cheltuielilor zilnice și li se împuținează posibilitățile de a asigura hrana copiilor, îmbrăcămintea, materialele școlare.

Sunt 75 de copii în programele centrelor noastre de zi, 40 de copii în programele de educație nonformală, 55 de copii în programul de burse și educație din mediul rural. Ei sunt copiii de la fundație, care au nevoie de sprijinul tău, al nostru.

Noi vrem să le fim alături, pentru că ei nu merită să fie lăsați în urma celorlați copii. România nu își permite să piardă o generație din cauza lipsei accesului la condiții umane de trai, sănătate și educație pentru toți copiii, mai ales în cele mai tulburi vremuri!

Cum te poți implica

DONEAZĂ ONLINE AICI

Trimite SMS la 8844 cu textul DAR