Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor
Când: mai - iunie 2020 Unde: București, Brăila, Pitești, Ploiești București, Brăila, Argeș, Prahova
Persoană de contact: Beatrice Culda Telefon: 0745010228
Email: [email protected]

Cu toții știm că vârstnicii sunt cea mai vulnerabilă categorie în timpul pandemiei COVID-19. Pentru cei singuri și fără ajutor, statul acasă în izolare nu este o opțiune în această perioadă, în ciuda interdicțiilor instituite prin starea de urgență. Foarte mulți dintre ei sunt nevoiți să iasă la cumpărături sau la medicul de familie, neavând persoane în imediata apropiere care să îi ajute cu aceste lucruri.

Prin voluntarii săi, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor intervine în această problemă și facilitează pentru acești vârstnici, în mod gratuit, toate lucrurile de care au nevoie. La fiecare două săptămâni oferim celor 100 de bătrâni aflați în situații dificile de viață, pachete cu alimente și produse de igienă în valoare de 200 lei/pachet.  În plus, îi sunăm de mai multe ori pe săptămână, socializăm, îi monitorizăm la telefon și ne asigurăm că sunt bine. 

De Giving Tuesday Now, ajută-ne să îi ținem sănătoși acasă și contribuie cu orice sumă pentru alimentele și medicamentelor vârstnicilor care nu mai au pe nimeni! Află mai multe despre inițiativă aici.

CUM TE POȚI IMPLICA

DONEAZĂ ONLINE AICI!