Alexandru Fotino

Pe la 5-6 ani am fost la plantat de copaci, împreună cu părinții mei. Mi-a plăcut pentru că ajutam indirect mulți oameni să respire un aer curat în viitor, iar la finalul zilei am văzut rezultatul muncii mele, o mică pădurice de puieți, și mi s-a părut chiar distractiv. Apoi a urmat prima mea cursă, când am realizat că am de urcat 13 km pe Transfăgărășan. Aveam 7 ani abia împliniți. 

Nu renunț în timpul alergărilor pentru că am înțeles la fiecare maraton câtă nevoie au cauzele susținute de ajutorul nostru și mi-am dat seama că efortul meu contează foarte mult. Câteodată, micile dureri într-o cursă nu se compară cu suferința sau problemele reale ale celor pe care îi ajutăm. 

Cel mai greu când strâng fonduri e să ajung la cât mai mulți oameni dornici să ajute. Câteodată e cam greu când ești mic.  Însă, la final, simt o fericire mare – nu doar că lumea te așteaptă, te aplaudă și te laudă pentru efortul depus, dar îmi dau seama că oamenilor le pasă de cauza pe care o susțin și sunt mândru că am reușit să îi atrag alături de mine. Le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine și au donat în fiecare an!

Alexandru Fotino are 13 de ani, este elev și deja a alergat de două ori la evenimente caritabile, unde a susținut Asociația Pădurea Copiilor și Fundația Regală Margareta a României. Află-i povestea pe www.galantom.ro și lasă oamenii buni să te inspire!

Alexandru este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu. Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.