Amalia Enache este jurnalist de televiziune de 20 de ani iar de 17 ani face parte din echipa Știrilor PRO TV, având la activ mii de ore în direct. A prezentat Galele Ziarul Financiar, Business Magazin, Tineri Manageri de Top, Premiile Gopo, Festivalul Filmului European, Halloween Charity Ball, Hope Concert, Festivalul Brazilor de Crăciun – Salvați Copiii și a moderat conferințe de business, de implicare socială si evenimente corporate. De mai bine de 10 ani este ambasador al Hope and Homes for Children România și se implică în mod constant în susținerea cauzelor sociale.

”De Giving Tuesday, pentru că voi ști de dimineață că este o zi dedicată faptelor bune, toată ziua va fi un exercițiu al generozității. Împreună cu fetița mea, vom alege copii care au mai puțin decât ea și vom fi generoși cu ei.”

Spune și tu povestea ta pe social media. Desenează o inimă pe mână și fă-ți un unselfie, filmează-te sau creează un event la care pot participa și alții sau simplu, scrie într-o postare ce faci de GivingTuesday. Adaugă hashtag #puneinima și tag @GivingTuesdayRomania ca să-i inspiri și pe alții. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.