Andreea Cobzaru-Mag

Când mă gândesc la fapte bune, țin minte iernile în care, împreună cu colegii de la Rotaract, vizitam azilul de bătrâni din Satu Mare. Îi colindam, le duceam mici cadouri și petreceam timp cu ei în preajma Crăciunului.

Acum, alerg și fac fundraising. Pot spune că nu eu am ales alergatul, ci el m-a ales pe mine. În 2013, eram împreună cu trei colege când am primit propunerea de a alerga cursa populară pentru a sprijini Hospice Casa Speranței. Nu știu cum, dar fetele m-au nominalizat să fiu eu cea care aleargă, cu promisiunea că ele mă vor ajuta cu strângerea de fonduri. Și, uite așa am ajuns de la copilul care a avut scutire medicală la sport pe durata școlii, să alerg într-o cursă oficială. 

Cât despre provocările din timpul curselor, cel mai greu a fost faptul că mi-am setat obiective de alergat din ce în ce mai ambițioase, dar asta a fost strict alegerea mea. La început au fost 3 km, am continuat cu 10 și foarte repede am ajuns la 21. După care am obținut un timp mai bun la 21 și, câțiva ani mai târziu, am bifat obiectivul major pentru un alergător amator, acela de a alerga un maraton (42km). 

Cel mai frumos moment din timpul unei alergări cred că a fost ultimul km al cursei de maraton din 2018. Și nu neapărat pentru că era ultimul km, ci pentru că a fost o coincidență extrem de frumoasă că în momentul în care mă apropiam de fântânile din Piața Unirii, acestea au pornit și am simțit că au făcut asta pentru mine, ca încurajare. Evident că nu, dar momentul a fost drăguț și mi-a dat acel impuls necesar pentru sprintul de final.

Andreea Cobzaru-Mag are 31 de ani și este Brand Manager. Din 2013 și până acum, a creat nu mai puțin de 13 pagini de fundraising pe Galantom și a alergat la diferite evenimente caritabile pentru a susține Fundația HOSPICE Casa Speranței. Află-i povestea pe www.galantom.ro și lasă oamenii buni să te inspire!

Andreea este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu. Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.