Andreea Ghenoiu

Tata a fost modelul meu de generozitate. Deși e o fire impulsivă, e un om care a știut mereu să dăruiască, să ajute, să îi pese. Îmi amintesc și acum când mergeam la țară, parcam pe o pășune în mijlocul satului și apăreau copii de nicăieri pentru că știau că le aducem fie haine, fie jucării, fie zahăr, suc, ciocolată, banane. Atunci am făcut și eu prima faptă bună, când am ales hăinuțe din ce aveam eu în plus, pentru ei. Și apoi când mergeam în tinerețe la „Our Big Day Out”. Acolo am descoperit pe bune cât de bine se simte binele.

Peste Galantom am dat întâmplător, prin iarna lui 2017, și mi-am zis încă de atunci că asta voi face de ziua mea, care e primăvara. Mă săturasem de eternele întrebări cu „ce-ți luăm” sau „ce vrei”. În esență, vreau oameni dragi lângă mine de ziua mea, dar ei vor să-ți dăruiască ceva. Așa că mi s-a părut minunat să-i pot ruga să doneze pentru o cauză în care cred. Știu că nu pot schimba lumea, dar pot schimba puțin mica lume din jurul meu.

Binele mă încarcă, nu e un task. Binele e o motivație. Nu ajung să îi acord timpul pe care aș vrea să i-l acord, dar puținul pe care îl pot da, încerc să fie intens și de impact.

Andreea Ghenoiu are 39 de ani și este Director de Creație. Timp de 5 ani consecutivi, și-a dăruit ziua de naștere și a susținut cauze precum Asociația Inima Copiilor, Asociația Piano Therapy, Asociația Look Inside sau Asociația Magic. Află-i povestea pe galantom.ro și lasă-te inspirat de un om bun! 

Andreea este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu.  Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.