Andrei Ștefan a devenit cunoscut publicului larg odată cu participarea la emisiunea “Dansez pentru tine” de la PRO TV, unde a câștigat premiul cel mare alături de Giulia Anghelescu. După această experiență, Andrei a primit un rol în serialul “Pariu cu viața”, unde a interpretat rolul unui tânăr dansator cooptat într-o formație pentru calitățile sale artistice. Andrei este coregraf, continuă să lucreze în televiziune, iar în tipul liber se implică de câte ori are ocazie în proiecte caritabile.

“De Giving Tuesday voi strânge în continuare bani pentru proiectul în care sunt implicat, acela de a construi o casă pentru Alexandra și cei 6 copilași. Și, cum nu doar de Valentine’s Day trebuie să iubim, și, cum nu doar de 8 martie trebuie să dăruim o floare, la fel, nu doar de Giving Tuesday trebuie să facem o faptă bună. Se spune că lucrurile mari se fac cu pași mici și cu mult suflet, așa că haideți să fim toți mai buni, unii cu alții, în fiecare zi.”

Spune și tu povestea ta pe social media. Desenează o inimă pe mână și fă-ți un unselfie, filmează-te sau creează un event la care pot participa și alții sau simplu, scrie într-o postare ce faci de GivingTuesday. Adaugă hashtag #puneinima și tag @GivingTuesdayRomania ca să-i inspiri și pe alții. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.