Andrei Stupu este freelancer și activist în domeniul educației. În prezent este Brand Consultant pentru Asociația Școala de Valori și Asociația Libra. Proiectul personal, Generația Z, inițial o emisiune TV, s-a transformat într-o serie de conferințe. Este speaker și trainer pe teme precum orientarea vocațională, educația media și comunicarea, fiind de-a lungul timpului colaborator în cadrul a numeroase organizații naționale și internaționale. Pe blogul stupu.ro povestește despre experiențe sau recomandă cărți.

“Eu cred foarte mult în a crește, în a scala, a viraliza lucrurile și de Giving Tuesday voi face o faptă bună tot în domeniul în care lucrez eu, al educației. Voi forma 100 de voluntari pentru Asociația Libra care ulterior vor lucra cu copii cu dizabilități în centrele din Bacău și Brașov”

Spune și tu povestea ta pe social media. Desenează o inimă pe mână și fă-ți un unselfie, filmează-te sau creează un event la care pot participa și alții sau simplu, scrie într-o postare ce faci de GivingTuesday. Adaugă hashtag #puneinima și tag @GivingTuesdayRomania ca să-i inspiri și pe alții. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.