Claudia Neciu

În general, acei oameni simpli ca mine, mă inspiră, acei oameni care dau din puținul lor pentru a fi sprijin cuiva, ceea ce îmi doresc să fac și eu.

Ideea de a-mi crea prima pagină de fundraising pe Galantom mi-a venit într-o dimineață, când am ieșit la alergat obișnuiții mei 3 km. De fapt, mi-am amintit cumva că alergasem pentru Hospice în anul 2016 și că la înscriere am fost întrebată dacă doresc să plătesc contravaloarea taxei de înscriere sau dacă aleg să strâng acea sumă pe platforma Galantom.

De atunci, am creat 18 pagini pe Galantom și alte câteva pe alte platforme. Am reușit să mențin o constanță pentru că am văzut OAMENI care se alătură pentru OAMENI, toți într-un glas, iar asta m-a ambiționat și mai mult să continui. Nu a fost un obiectiv de a rămâne constantă, ci așa am simțit, mi-am dat seama că și pașii mei pot fi de ajutor și mi-am zis: „De ce să nu continui?” Pașii mei trebuie să conteze pentru cineva.

Claudia Neciu are 41 de ani și este contabilă. Până acum a creat nu mai puțin de 18 pagini de fundraising pe Galantom. Și-a dăruit ziua de naștere și a alergat la evenimente caritabile pentru a susține Organizația Salvați Copiii, Fundația Rafael, Asociația „Și noi suntem copiii voștri” sau Fundația HOSPICE Casa Speranței. Află-i povestea pe www.galantom.ro și lasă oamenii buni să te inspire!

Claudia este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu. Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.