">

Tu ce vei face de GivingTuesday?

GivingTuesday este o mișcare globală care încurajează implicarea socială și faptele bune. În marțea de după Black Friday și Cyber Monday, zile în care te-ai bucurat de reduceri și de shopping, sărbătorim împreună generozitatea și îi susținem pe cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta GivingTuesday va fi pe 1 decembrie.

GivingTuesday

1 decembrie 2020
2020/12/01 00:00:00

GivingTuesday în 2019

0
țări
0
miliarde $
donații strânse online + offline
0
miliarde
afișări în social media

Cum a fost de GivingTuesdayNow 2020?

Între 1 și 5 mai 2020, am #pusinimă și am deschis sezonul estival al generozității printr-un festival online al faptelor bune GivingTuesdayNow la mare. Pe 1 mai am transmis un live de pe plajă, iar pe 5 mai am cântat împreună la un concert online cu 6 artiști prieteni care au scos ce e mai bun din noi.

Biletul la festival a fost gestul tau de bine ilustrat de Andrei Pacea, iar, la final, am construit o “hartă a generozității” care să rămână ca amintire a implicării noastre și al timpului fain petrecut împreună.

#puneinimă de GivingTuesday

Pe 3 decembrie te invităm să dăruiești timp, bunuri, bani sau vocea ta pentru a marca și în România GivingTuesday.

Este foarte simplu. Împreună cu familia, prietenii, colegii de la lucru, cei din comunitatea ta fă o faptă bună și sărbătorește generozitatea.

null
ONG-uri
GivingTuesday este o ocazie bună de comunicare pentru a câștiga noi donatori și un început foarte bun pentru campania ta legată de sărbătorile de iarnă. Dacă dorești să mergi online cu proiectul tău, utilizează galantom.ro sau alte instrumente pentru strângerea de fonduri online.
Implică-te!
null
COMPANII ȘI INSTITUȚII
Consolidează spiritul de echipă prin susținerea unei cauze sociale organizația ta! Organizează o zi de voluntariat sau o campanie de donații pentru cauzele în care credeți sau pe care organizația ta le susține deja.
Implică-te!
null
OAMENI DE BINE
Implică-te împreună cu prietenii sau familia: donați timp sau bani pentru un proiect drag vouă. Organizați un târg de prăjituri, participați la un eveniment sportiv caritabil, donați-vă zilele de naștere sau de nume, sau colectați haine, alimente ori bani pentru cei în nevoie.
Implică-te!

Dă de veste cum vei #puneinimă

GivingTuesday este despre puterea ta de a dărui și de a-i inspira pe alții să facă la fel. Povestește online despre inițiativa ta. Poți alege să-ți desenezi o inimă pe mână și să-ți faci o poză ”unselfie” sau să distribui un filmuleț pe social media în care să povestești despre ce vei face de GivingTuesday.

Folosește hashtag-urile #puneinimă și #GivingTuesdayRO și să dă tag la pagina @GivingTuesdayRomania, ca să putem și noi să îți împartășim povestea.

Și nu uita să-ți înscrii inițiativa pe site!