Ce: Cine: Grup de inițiativă Cele trei magnifice
Când: 27/11/2018 Unde:

Cele trei magnifice sunt mame, care au considerat utila implicarea in cadrul comunitatii lor locale. Astfel, cele trei au hotarat sa fie alaturi de mamele rezidente ale Centrului Maternal Speranta Alba Iulia si sa incerce sa le fie alaturi, in limita posibilitatilor. Aceste mame, in ciuda dificultatilor intampinate (materiale, financiare, emotionale s.a.) au ales sa fie mame si sa nu-si abandoneze pruncii, de aceea am ales sa fim alaturi de ele si sa le oferim – atat lor, cat si copiilor acestora – niste mici cadouri, care sa le redea zambetul pe buze si speranta ca nu sunt singure!

Este un gest marunt, insa din inima curata, care doreste a le arata acestor mame ca suntem alaturi de ele, ca celor din comunitatea Alba Iulia le pasa de ele, de copiii lor si de sentimentele lor.

Speram ca noi am dat startul, iar anii urmatori astfel de initiative sa fie tot mai multe si cu impact mare asupra comunitatii locale.

P.S. Aceasta initiativa este dedicata tuturor mamelor, care stiu ce inseamna sa ai un copil si o familie. Si, care, de asemenea cunosc bucuria de pe chipul uneia mai putin fericita.

  • 27/11/2018
  • Cele trei magnifice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.