Ce: Cine: ONG Asociatia P.A.V.E.L.
Când: 27/11/2018 Unde:

Asociatia P.A.V.E.L. (asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer) a intitiat in 2011 un program de educatie pentru copii si elevii care necesitata spitalizari repetate si indelungate . Cu finantari diverse din partea companiilor din Romania si strainatate, Asociatia P.A.V.E.L.  a reusit sa organize un program educativ  adaptat pentru toti copiii si adolescentii, incepand cu ciclul primar si pana la anii terminali de liceu.

Astfel sute de elevi au putut fi evaluati la toate materiile,  au fost sustinuti pentru a promova cu succes clasa sau ajutati pentru a da examenele de capacitate sau examenul de maturitate (bacaluareat).

Elevii de la Scoala de spital au capacitatea e a invata, dorinta de a cunoaste noi informatii in varii domenii si  in ultimul rand au talente si aptitudini pe care vor sa le impartseasca elor din jur.

Asociatia P.A.V.E.L.  isi propune sa ofere 50 de burse unor elevii inscrisi in programul scoala de spital anul scolar 2018 – 2019.

Grupul tinta va fi format din elevi merituosi si cu posibilitati materiale reduse ale familiilor apartinatoare. Ideea a plecat de la intentia clara de a incuraja in plan educativ copii si adolescentii care urmeaza un tratament oncologic sau hematologic de durata, iar societata romaneasca sa sustina acest demers pentru descoperirea si stimularea acestor copii si adolescenti cu cerinte educationale speciale.

De Giving Tuesday sustine Scoala de spital donand aici – http://www.asociatiapavel.ro/donatii.

  • 27/11/2018
  • Asociatia P.A.V.E.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.