Ce: Cine: Companie Fundatia Polisano
Când: 27/11/2018 Unde:

De 3 ani, ajutam copiii ce sufera de malformatii cardiace grave sa beneficieze de operatii salvatoare. Pentru aceasta, ne bucuram de sprijinul unor echipe chirurgicale internationale -Anglia si Suedia- care vin in Romania de 2-3 ori pe an sa opereze copii romani din toata tara.

Pana acum, peste 100 inimioare bolnave au fost reparate de medicii-eroi, cu rata de succes si recuperare de 100%. Cazuri complexe, pentru care aceste interventii erau ultima solutie, iar parintii nu si-ar fi permis sa mearga in strainatate la operatii.

Urmatoarea sesiune operatorie este la mijlocul lui ianuarie 2019, iar pe lista noastra de asteptare se afla peste 50 copii cu boli cardiace grave.

Cafeneaua SIBIO din Piata Mica, Sibiu, se alatura pentru al 2-lea an consecutiv cauzei acestor copii. In ziua de marti 27 noiembrie, incasarile vor fi donate Fundatiei Polisano pentru a sprijini operatiile din luna ianuarie.

Va invitam deci sa veniti sa degustati, cu mic cu mare, cele mai delicioase bauturi non-alcoolice, la cafeneaua Sibio, in Piata Mica din Sibiu. Vom fi acolo toata ziua de marti, sa ne cunoastem si sa punem inima la fapte bune!

P.S. Asteptam oameni inimosi din toata tara, nu doar din Sibiu <3

  • 27/11/2018
  • Fundatia Polisano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.