Ce: Cine: ONG Asociatia P.A.V.E.L.
Când: 27/11/2018 Unde:

De mai multi ani, Asociatia PAV.E.L. organizeaza in fiecare an, pentru copiii aflati in perioada dintre curele de tratament sau care au incheiat aceste tratamente specifice,  tabere la munte si la mare, atat pentru ei cat si pentru apartinatori. In fiecare tabara au participat si participa in jur de 30 – 40 persoane (copiii bolnavi si frati ai acestora, parinti, voluntari si specialisti).

Asociatia P.A.V.E.L. a organizat si organizeaza aceste tabere pentru oferi sansa unor copii si parinti de a se relaxa, odihni, comunica, interactiona si  bucuria de admira natura si frumusetile patriei.

Bugetul pentru realizarea acestui proiect include costuri pentru acoperirea cheltuielilor necesare pentru deplasare, masa, cazare si activitati distractive/excursii, vizitarea unor muzee, monumente, ateliere de stiinta, miscare si arta, premii etc). Bugetul total va fi de 6500 Euro.

In aceasta tabara ne propunem sa reunim 40 de copii si parinti proveniti din toata Romania si care vor sa impartaseasca o experienta de prietenie, voie buna si relaxare.

De Giving Tuesday sustine Tabara pentru copii si parinti, donand aici – http://www.asociatiapavel.ro/donatii.

  • 27/11/2018
  • Asociatia P.A.V.E.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.