Jo Ilie

Susțin „Pe Stop” de mai mulți ani și am mai făcut o campanie pentru ei, când mi-am dăruit ziua de naștere, cred că acum trei ani. Plus că donez lunar printr-un Debit Direct. Cred că misiunea lor, de a da acces la produse menstruale femeilor care nu și le permit, este un demers elementar de a asigura demnitatea umană și aș face orice să le sprijin să ajute și mai multe femei și fete.

Nu am avut niciun moment dorința să renunț la a strânge fonduri pentru ei. Iar prin provocarea Galantom am ales să țin un jurnal public de recunoștință pentru a-mi forma un obicei nou, recomandat și de psihologi pentru a te ajuta să contrabalansezi gândurile negative. Și am avut în fiecare zi motiv să fiu recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, experiențele pe care le-am avut, oportunitățile care mi-au ieșit în cale. E foarte ușor – pentru mine, cel puțin – să mă blochez în ce e rău – trafic, oameni agresivi, laptopul care se blochează, bormașina vecinului – și exercițiul ăsta m-a ajutat să echilibrez gândurile și mi-a arătat că e ușor să găsești și partea bună din ce ți se întâmplă într-o zi.

E bine să fim generoși pentru că nu suntem insule. Facem parte dintr-o comunitate formată din oameni care au avut mai mult sau mai puțin noroc decât noi și dacă noi suntem printre cei puțin mai norocoși și putem să ajutăm – și nu suma contează, cât gestul – contribuim la o lume mai bună și puțin mai echitabilă donând (timp, bani, ce avem). Dându-le altora, ne dăm și nouă. 

Georgiana Ilie are 42 de ani și este jurnalistă. De-a lungul timpului a ales să susțină Asociația Pe Stop, pentru care și-a dăruit ziua de naștere, iar de curând a ales să adopte un obicei bun, acela de a-și exprima recunoștința în fiecare zi. Află-i povestea pe www.galantom.ro și lasă oamenii buni să te inspire!

Georgiana este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu. Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.