Mirela Retegan

Bunica, mama, tata, frații părinților mei, toți au fost modele de generozitate pentru mine. Am crescut într-o familie care împărțea plăcinte vecinilor și care avea mereu poarta deschisă. Iar bunica mea (mama tatălui meu) era galantomul satului din Bistrița Năsăud. Știa cum să convingă oameni, să-i facă să învârtă roata binelui. 

Colega mea, Roxana Nicu, a venit cu propunerea să facem fundraising prin Galantom, și mi-a plăcut ideea. Căutam un partener serios, credibil, cu care să-mi doresc să asociez campaniile mele, iar reacțiile celor din jur au fost minunate! Oamenii au nevoie de exemple. Ei intră în horă, dar așteaptă să o înceapă cineva. 

Îmi face bine să fiu bună. Am timp, am idei, am disponibilitate, am bucurie, nu am niciun motiv să mă opresc. Fiecare copil fericit, fiecare părinte cu mai puține griji este felul în care eu îmi măsor succesul și lupt în continuare pentru dreptul la fericire al tuturor copiilor!

Mirela Retegan are 51 de ani și este fondator Zurli. De-a lungul timpului a susținut diferite cauze sociale prin intermediul Fundației Zurli și a reușit să strângă o sumă record pe Galantom, de peste 400.000 de lei. Află-i povestea pe www.galantom.ro și lasă oamenii buni să te inspire!

Mirela este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu. Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.