Vasi Rădulescu este absolvent al facultății de medicină Carol Davila și medic specialist în medicină internă. Din dorința de a promova educația medicală, a fondat www.leapsadesanatate.ro, o platformă gratuită de informare, prin intermediul unui joc cu articole despre sănătate. A scris cinci cărți, cam toate având legătură cu educația medicală, cele mai cunoscute fiind “Dragă inimă” și “Culorile uitării”.

“Pentru că în ultimii ani de zile am început să jonglez cu cuvintele și să le caut de foarte multe ori în dicționar, am căutat și explicația cuvântului generozitate. Pare foarte simplu, dar am observat că, printre altele, generozitate înseamnă și mărinimie, iar mărinimie vine de la mare și inimă, a fi un om cu inima mare.”

Spune și tu povestea ta pe social media. Desenează o inimă pe mână și fă-ți un unselfie, filmează-te sau creează un event la care pot participa și alții sau simplu, scrie într-o postare ce faci de GivingTuesday. Adaugă hashtag #puneinima și tag @GivingTuesdayRomania ca să-i inspiri și pe alții. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.